לי הופמן אגיב

יועצת יין בibbls wines
WSET level 3 graduate

למה לדעתך חשוב ללמוד?

כשחיפשתי עבודה בתחום היין קיבלתי שוב ושוב את התגובה ש"שוק היין רווי". הגעתי למסקנה שכדי להשתלב, אצטרך להיות הכי טובה במה שאני עושה. אחת הדרכים להשיג את המטרה כדי  להתמקצע, להתפתח ולהתקדם, היא ללמוד ולהרחיב את הידע שלי.

 

הרגע שבו זה קרה, שניצוץ היין נדלק

לאחר השחרור מהצבא, מלצרתי בבית קפה 'מונטיליו' בגני יהודה כדי לחסוך לטיול. אני זוכרת שהגיע נציג מחברת יין כדי להעביר לנו הדרכת יין. הייתי בת 20, ומאותו היום, כל מה שעניין אותי היה למכור 'צרעה גבעת החלוקים' כי זה היה היין הכי מעניין מכל מה שטעמנו בהדרכה.

כשחזרתי מהטיול, ניהלתי את מסעדת 'אסתר' ביהוד. שם כבר העברתי בעצמי את ההדרכות לצוות, תיאמתי סיורים ביקבים בכל הזדמנות, ודאגתי שתמיד יהיה יין מעניין לדבר עליו,

AND THE REST IS HISTORY.