זהר גבאי

שף ובעלים - קפה המדרחוב, קפה הומיז, היישה בר, קפה מתתיהו
WSET level 3 graduate

למה לדעתך חשוב ללמוד?

כשף, החיבור בין אוכל ליין הוא חשוב ביותר על מנת להעניק חוויה קולינארית מדוייקת ומקצועית ובכדי לשמור על הטעמים האינדיבידואלים של היין בפרט ושל המנה המוגשת בפרט.

  

הרגע שבו זה קרה, שניצוץ היין נדלק

ניצוץ היין נדלק כשהבנתי שאין ביכולתי לתת את האינפורמציה שהייתי רוצה להעניק ללקוח או יותר נכון את הסיפור שאני רוצה לספר כשאני מציעה יין בבתי העסק שברשותי. מהרתי להרשם ללבל 2 ומאז האהבה שלי ליין היא היסטוריה:)