ערן פיק

יינן יקב צרעה
Master of Wine and WSET diploma graduate

למה לדעתך חשוב ללמוד?

דרך קורס היין של ה WSET הכרתי לראשונה את אזורי היין העיקריים בעולם ושיטות הערכת יין. הידע שצברתי ב WSET גרם לי להישאב פנימה ולרצות לעבוד עם יין.

 

הרגע שבו זה קרה, שניצוץ היין נדלק

ניצוץ היין - ב 1996, בביקור בנהר המוזל שבגרמניה טעמתי לראשונה ריזלינג מתיישן. האנשים שפגשתי והיינות שטעמתי הדהימו אותי ויצרו אצלי סקרנות שקיימת עד היום - להמשיך לפגוש אנשי יין ולטעום יין מכל העולם.