נמרוד קלדרון

מנהל תחום יין במסעדת שילה
WSET level 3 graduate

למה לדעתך חשוב ללמוד?

חשוב ללמוד כי עולם היין הוא עצום ויש כל כך הרבה מאחורי הנוזל הטעים הזה. ידע זה כוח, ידע זה כיף (לפעמים מעייף, אבל כשטועמים את מה שקוראים עליו- זה שווה הכל).

 

הרגע שבו זה קרה, שניצוץ היין נדלק

החיבור שלי לעולם היין התחיל במסעדת יפו תל-אביב. עבדתי שם במשך כמעט שלוש שנים, התאהבתי ביין בזכות המקום העצום לו זוכה יין במסעדה. הרבה בזכות איתמר לוזר, הסומליה של יפו תל- אביב, שלצד ההדרכות המקיפות, הפגישות עם היבואנים והטעימות בבריף, היה מזמין את הצוות, באופן כמעט שבועי, לטעימה עיוורת של יינות שהגיעו למסעדה. היינו צוות די קבוע של חמישה/ שישה מלצרים וברמנים שבאו לטעום ( ולשתות) ה-מ-ו-ן יינות בכל פעם. זו הייתה חוויה מדהימה.